Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Хтось намагався це заборонити": Порошенко пояснив мету ракетних стрільб України поблизу Криму

Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна проводила випробування зенітних ракет поблизу Криму, щоб бути готовою захистити мирне небо від агресора, - УНІАН.

Про це він сказав сьогодні у Варшаві на конференції «Форум лідерства» з нагоди 25-ї річниці визнання Польщею незалежності України та встановлення дипломатичних відносин.

«Вчора я, як президент, приймав рішення дуже важливе і дуже відповідальне - про те, щоб продовжувати випробування системи моєї протиповітряної оборони, на своїй українській території. Хтось намагався це заборонити. Я сказав, що ми будемо пускати і випробовувати українські протиповітряні ракети. Бо ми маємо захистити мирне українське небо від агресора, і якщо ми його не захистимо, то ніхто не його не захистить», - заявив він.

«Ви не уявляєте, який драйв піднявся у моєї української нації, скільки дзвінків було міністру оборони Полтораку і мені, - «хлопці ви все правильно робите». Ми маємо навчитися битися за свої цінності, і не лише битися, а, нарешті, маємо навчитися перемагати», - додав президент.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ