Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Герич піде з посади начальника ГУОЗ Львівської ОДА 1 грудня

Сьогодні начальник Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Ігор Герич звернувся до громадськості з відкритим листом, у якому повідомляє про припинення функцій керівника ГУОЗ за власним бажанням.
„Шановні краяни, колеги, друзі! Маю честь повідомити Вас, що з 1 грудня 2008 року я, на підставі власного рішення, припиняю виконувати функції начальника Головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації і переходжу на іншу роботу. Користуючись нагодою, я хочу подякувати Вам за майже чотирирічну плідну співпрацю, за щоденну виснажливу, сповнену ризиків і часто недооцінювану суспільством роботу - невпинну боротьбу на останньому рубежі за здоров’я та життя Людини. Особливо дякую тим з Вас, хто щиро намагався, виявляючи жертовну відданість своїй професії, часто всупереч обставинам, і завжди коштом Ваших родин та дітей, ігноруючи особисті плани і проблеми, зробити галузь охорони здоров’я на Львівщині людянішою, надійнішою та ефективнішою.
Маю надію, що зміна керівництва Головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації буде сприяти подальшому розвитку медицини Львівщини та повноцінній реалізації державної політики в галузі охорони здоров’я в нашому регіоні. Feci quod potui, faciant meliora potentes”, - йдеться у листі.
Повідомляє прес-служба ГУОЗ ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ