Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ігор Худоб’як - найкращий гравець УПЛ у березні

Українські уболівальники визначили гравця львівських «Карпат» Ігоря Худоб’яка найкращим гравцем Ліги Парі-Матч у березні. За результатом голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-лігою і ТМ «Parimatch», капітан «зелено-білих» набрав 44% всіх голосів, повідомила прес-служба TM "Parimatch".

Друге місце у голосуванні посів гравець «Шахтаря» Марлос, в активі якого 25% голосів, а третім став гравець «Зірки» Адерінсола Есеола, за якого віддали свої голоси 12% всіх опитаних. 

За словами представника ТМ «Parimatch» Вадима Місюри, цей конкурс уже можна вважати успішним: «Приємно відзначити, що українські журналісти регулярно висвітлюють перебіг голосування, а уболівальники активно визначають кращих. Переконаний, що ця номінація додала  конкуренції та боротьби в нашому чемпіонаті».

Після матчу Ігор Худоб’як провів брифінг для журналістів, де зазначив, що йому дуже приємно отримувати таку нагороду, хоч вона і стала для нього несподіваною: «Насправді це дуже приємне визнання, однак я не сподівався отримати стільки голосів від уболівальників та експертів. Старатимусь і надалі».

Зважаючи на тривалу кар’єру Ігоря, подібних нагород у його колекції є чимало. Але для цієї також знайдеться почесне місце. «Впевнений, що дружина щось придумає» – пожартував капітан «Карпат». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ