Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Ігор Лікарчук є порядною людиною, - міністр освіти

Система Українського центру оцінювання якості освіти є надійною, а керівник центру Ігор Лікарчук є людиною професійною і порядною. На цьому наголосив міністр освіти і науки Сергій Квіт виступаючи у парламенті під час проведення години уряду. Також міністр зазначив, що це є офіційною позицією Міністерства освіти і науки. Повідомили на сайті osvita.ua.

Окрім того, міністр зазначив, що Міністерством освіти і науки було розпочато власне спеціальне службове розслідування щодо ситуації з Українським центром оцінювання якості освіти.

За словами Сергія Квіта, між Міністерством освіти і науки та Міністерством внутрішніх справ підтримується контакт щодо даної справи.

"Ми маємо неформальну домовленість про те, що протягом наступних двох тижнів вилучені для слідства сервери нам будуть повернені, і ми зможемо приступити до підготовки дозовнішнього незалежного оцінювання наступного року", - наголосив міністр.

 Міністр також висловив сподівання, що вже на наступному засіданні уряду буде винесено питання щодо результатів службового розслідування зі справи УЦОЯО, і Український центр оцінювання якості освіти зможе продовжити свою роботу.


Як повідомив Сергій Квіт, Міністерством також були подані до Міністерства фінансів бюджетні запити щодо грошового забезпечення діяльності УЦОЯО та оновлення матеріально-технічної бази центру.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ