Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 18.00 31.01.2015

31 січня терористи не припиняли обстрілювати позиції сил АТО та населені пункти, використовуючи при цьому артилерію, міномети та стрілецьку зброю. На луганському напрямку з автоматичних гранатометів, танків, артилерії та “Градів” бойовики обстріляли населений пункт Щастя, з артилерії та мінометів вогонь вівся по Новотошківському, Комишному, та Кримському. Кримське також зазнало обстрілів з танків.

Ворожа артилерія та міномети впродовж дня чотири рази обстріляли Трьохізбенку, а також Станицю-Луганську.

В районі Сокільників відбулося бойове зіткнення.

На Донецькому напрямку міномети противника вели вогонь по Пісках та Опитному, за допомогою артилерії терористи нанесли вогневих ударів по населених пунктах Опитне, Славне, Піски. Селища Тоненьке та Сєверне зазнали вогню з “Градів”. З артилерії злочинці вели вогонь по Новомихайлівці, Березовому, Гранітному, Водяному та Авдіївці.

На Дебальцевському напрямку з мінометів та реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град” терористи декілька разів обстріляли Троїцьке, Чорнухіно і Санжарівку. Мінометний вогонь також вівся по Орлово – Іванівці. Селище Золоте п’ять разів було обстріляне з артилерії та “Градів” ворога. В районі Чернухіного терористи намагалися штурмувати позиції наших військ, однак отримали відсіч та відступили. 

На Маріупольському напрямку з артилерії та мінометів бандити обстріляли Миколаївку і Чермалик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ