Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інспекторам патрульної поліції давали 100 доларів - не взяли

Прокуратурою Волинської області скеровано до суду обвинувальний акт щодо лучанина, який 31 липня цього року пропонував надати неправомірну вигоду в сумі 100 доларів США інспекторам патрульної поліції міста Луцька за непритягнення його до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Увечері того дня патрульні помітили на перехресті вулиць Львівської та Потебні в обласному центрі Волині легковий автомобіль марки "SUBARU", який зупинився на відстані ближче ніж 10 метрів від пішохідного переходу.

Підійшовши до авто, поліцейські  назвалися, повідомили суть вчиненого правопорушення й заявили вимогу пред'явити документи.

Ігноруючи законні вимоги про пред'явлення документів, водій "SUBARU", який перебував у стані алкогольного сп’яніння, запропонував патрульним 100 доларів США, аби залагодити питання.

Проте "залагодити" не вдалося й тепер чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 369Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування він визнав свою вину, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості, в якій узгоджено міру покарання у виді штрафу у розмірі 590 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (10 030 грн.).

Тепер – слово за судом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ