Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Інтернет-знайомство: львів’янин задушив жінку на першому побаченні

22 серпня у Львові затримали 26-річного львів’янина, який по-звірячому убив жінку, що з нею спізнався нас сайті знайомств. Вбивство сталося у Тернопільській області. Про це повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На родинному обійсті в Калинівці Зборівського району 26-річний львів’янин-вбивця перебував з 4-річним малюком, залишивши  вагітну дружину в лікарні. 38-річна мешканка Львівщини на побачення приїхала близько опівночі в четвер, 17 серпня: автобусом дісталася  до Золочева, а звідти – на таксі.

- Вбивця готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска. – На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку.

Пригадуючи ту ніч, львів’янин не може пояснити причини своєї агресії. Він розповів, що  вдарив пасію кулаком в обличчя. А коли жінка пригрозила, що звернеться в поліцію, задушив її руками. При цьому рот жертви закрив клейкою стрічкою… Коли  перестала дихати, скинув тіло у воду, але воно одразу спливло. Тому вбивця замотав у футболку жертви тяжкий камінь. Страшний вантаж скинув з дамби у ставок і пішов до дитини спати.

- Підозрюваний мабуть був певен, що тіло ще довго ніхто не знайде, бо на деякий час залишився в Калинівці, - розповів Анатолій Гуска. – До Львова поспішив у неділю, коли знайшли труп і приїхали поліцейські.

Завдяки копіткій роботі працівників управління карного розшуку та дільничних 22 серпня нелюда затримали у Львові. Також з’ясувалося, що він уже не вперше переступив межу закону.

На цей час львів’янину оголосили підозру у скоєні злочину, кваліфікованого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Також зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ