Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Інтерпол відмовив у клопотанні РФ про арешт Яценюка за «вбивства» в Чечні

Клопотання Російської Федерації в Інтерпол про арешт Арсенія Яценюка є повним абсурдом і спробою політично вмотивованого переслідування. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Повідомив департамент комунікації МВС України.

«Із задоволенням і повагою констатую, що Інтерпол - як адекватна і солідна міжнародна правова організація - відповідно до свого протоколу взяла до уваги моє звернення і відмовила в безглуздому клопотанні РФ», - повідомив міністр.

Він зазначив, що складений фантазерами з російського слідчого комітету інформаційний привід ще раз приверне увагу міжнародної громадськості до факту незаконного арешту і застосування тортур у російських в'язницях до Микола Карпюка та Станіслава Клиха.

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся з офіційним листом до Генерального секретаря Інтерполу Юргена Штока. В листі міністра викладено загальновідомі, більш ніж переконливі факти та аргументи, що свідчать про очевидну безпідставність звинувачень на адресу громадянина України Арсенія Яценюка. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ