Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Інтерпол зняв з розшуку Януковича?

Прес-секретар президента-втікача Віктора Януковича Юрій Кірасір на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук заявив, що Інтерпол зняв з розшуку Януковича та його сина Олександра.

Юрій Кірасір написав, що Інтерпол документально підтвердив, що зняв з розшуку Віктора Януковича.

«У документі йдеться про те, що стосовно В.Ф. Януковича в базі даних структури відсутня так звана «червона картка». Зокрема, «Інтерпол підтвердив, що на Президента Віктора Януковича не поширюються Червоне повідомлення Інтерполу або Спеціальний запит про арешт, і що їх дані відсутні в базі Інтерполу».

Даний відповідь була на вимогу адвокатської компанії JHA LLP, яка обслуговує інтереси В.Ф. Януковича, оприлюднити інформацію про те, що екс-Президент України не знаходиться в розшуку Інтерполу. Тим самим, Інтерпол підтвердив той факт, що кримінальні переслідування відносно В.Ф. Януковича носять політично мотивований характер.

Крім того, Інтерпол прийняв рішення видалити зі своєї бази даних всю інформацію про Олександра Януковича, який які раніше не оголошували в розшук, проте Генеральна прокуратура України направляла запити в Інтерпол», - написав Юрій Кірасір.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ