Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Іран пропонує Азербайджану підтримку у карабахському конфлікті

Міністр оборони і підтримки збройних сил Ірану Хусейн Дехган запропонував своєму азербайджанському колезі Закіру Гасанову допомогу у врегулюванні карабахського конфлікту, повідомляє прес-служба оборонного відомства Азербайджану.

Зокрема про це Дехган заявив під час обговорення по телефону з Гасановим напруженості на лінії зіткнення вірменських та азербайджанських Збройних сил.

Дехган зазначив, що Іран підтримує територіальну цілісність Азербайджану і висловив надію на те, що карабахський конфлікт буде врегульовано в короткі терміни в рамках міжнародного права, наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Грузія заявила про готовність організувати переговори Вірменії та Азербайджану щодо вирішення конфлікту в Нагірному Карабасі.

Нагадаємо, Азербайджан заявив про припинення вогню у односторонньому порядку в Нагірному Карабасі. Проте Вірменія заперечує припинення вогнюАзербайджаном.

Раніше Міноборони Азербайджану підтвердило загибель 12 своїх військовослужбовців внаслідок загострення конфлікту в Нагірному Карабасі. В свою чергу, президент Вірменії Серж Саргсян підтвердив загибель 18 вірменських військовослужбовців.

Бойові зіткнення на лінії розмежування в зоні Нагірного Карабаху почались в ніч з 1 на 2 квітня.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ