Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: Історичну настільну гру Українська революція 1917-1921 рр. можна отримати безкоштовно
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Історичну настільну гру «Українська революція 1917-1921 рр.» можна отримати безкоштовно

Щоб безкоштовно отримати настільну дитячу гру «Українська революція 1917-1921 років» (далі - гра), розробником якої є Український інститут національної пам’яті, треба зробити шість простих кроків

Настільна гра розроблена українськими науковцями, вона вийшла накладом 650 примірників, які будуть передані до навчальних закладів у різних регіонах України. «Ми вважали за потрібне зробити так, щоб важку історію (Української революції – ред.) було цікаво вчити і показати ті її моменти, які захоплюють. І я переконаний, що юні хлопці і дівчата, які візьмуться за цю гру, які почнуть її використовувати, відкриють для себе багато нового в історії: до цієї гри додано спеціальний невеличкий підручник, в якому прописано історію», – каже Голова УІНП Володимир В'ятрович.

Щоб безкоштовно тримати гру необхідно:

1. Написати лист на ім’я голови Інституту Володимира В’ятровича від імені державного органу, органу місцевого самоврядування, навчального закладу, громадського об’єднання (яке працює з підлітками), державних та комунальних установ, закладів, які проводять діяльність з формування у громадян патріотизму і національної свідомості, відновлення та збереження національної пам’яті Українського народу (Далі - Заявник). Лист підписується керівником.

2. У тексті листа обов’язково вказати:

- назву та кількість примірників гри, які заявник бажає отримати;

- мету розповсюдження;

- в тексті обов’язково зазначити, про «ОТРИМАННЯ НА БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ»;

- контактну особу Заявника, з якою можна буде координувати дії щодо пересилання гри.

3. Лист надсилається поштовим відправленням за адресою: вул. Липська, 16, м. Київ, 01021; Український інститут національної пам’яті.

4. Після отримання листа та його реєстрації співробітники Інституту зв’яжуться з контактною особою для уточнення необхідної інформації та погодження строків і способу передачі гри.

5. Гру можна отримати безпосередньо за місцем знаходження Інституту у час, погоджений зі співробітниками.

6. Передача гри здійснюється тільки після надання належним чином оформленого Акту приймання-передачі. Акт готується співробітниками Інституту двох примірниках, які підлягають двосторонньому погодженню та підписанню керівниками, скріплюються печатками у разі наявності. Після підписання акту заявником один примірник  залишається в Інституті.

Деталі за телефоном: 044-281-08-91

Нагадуємо, що гра сприятиме засвоєнню матеріалів про події Української революції учнями 10-11 класів та підготовки до ЗНО. Тому першими її отримають школи та бібліотеки.

Український інститут національної пам’яті

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ