Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Італійський лоукостер 8 грудня запустить рейси з України до Італії

Італійська лоукост-авіакомпанія Ernest Airlines з 8 грудня запустить регулярні рейси з Києва до італійського міста Мілана і Неаполя, а зі Львова до Неаполя та Венеції, - УНІАН.

Рейси зі Львова до Неаполя здійснюватимуться три рази на тиждень по вівторках, п'ятницях і неділях, а рейси зі Львова до Венеції два рази на тиждень по п'ятницях і неділях.

Рейси з Києва до Неаполя та Мілана (Бергамо) здійснюватимуться три рази на тиждень по середах, суботах та неділях.

Крім цього, авіакомпанія Ernest Airlines з грудня додасть до вже існуючого рейсу Львів - Мілан (Бергамо) ще один рейс на тиждень. Таким чином, рейси за цим маршрутом будуть виконуватися тричі на тиждень по вівторках, п'ятницях і неділях.

Найнижча ціна квитка в одну сторону з Києва до Неаполя становитиме 43 євро, а з Києва до Мілана становитиме 39 євро. Ціна квитка в одну сторону зі Львова до Неаполя становитиме 44 євро, до Венеції 41 євро, а до Мілана 49 євро.

20 жовтня італійська авіакомпанія Ernest Airlines запустила рейс Мілан ("Бергамо") - Львів.  

Компанія Ernest Airlines була заснована в 2015 році групою швейцарських і італійських інвесторів і отримала Сертифікат європейського авіаперевізника 11 квітня 2017 року. У цьому серпні авіакомпанія придбала аеробус A320 і планує ввести в експлуатацію ще два Аirbus A320 між груднем 2017 року і квітнем 2018 року.

Ernest Airlines дозволяє пасажирам купувати до трьох місць багажу - 15, 20 або 25 кг кожне, від 8 євро за одне місце.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ