Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ITF Lion Cup: Львів’янка Аліна Цюрпалевич – у чвертьфіналі турніру

У Львові на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (колишній «Спартак», вул. Мельника, 18) триває престижний тенісний турнір третьої категорії ITF Lion Cup, участь у якому беруть спортсмени до 18 років з різних країн світу.

В одиночних змаганнях дівчат найкраще з львів’янок виступила Аліна Цюрпалевич. Вона стала єдиною, кому вдалося дійти до чвертьфіналу турніру. У перших двох раундах вона перемогла тенісистку з Мальти Франческо Цурмі – 3:6, 7:6, 6:1 та росіянку Валерію Ольяновську – 6:4, 6:4. У чвертьфіналі турніру Аліна Цюрпалевич зустрінеться з киянкою Валерією Розенковою. Остання на шляху до чвертьфіналу у другому колі перемогла львів’янку Анна Мартимянову – 2:6, 6:3, 6:4. Ще двоє львів’янкок Анна Гінка та Марія Подураєва зачохлили ракетки у першому колі. Анна поступилася полячці Вероніці Фальковській – 2:6, 6:7, а Марія – Кіані Мотосоно з Перу – 3:6, 4:6.

В одиночних змаганнях хлопців серед львів’ян уже немає за кого вболівати. Святослав Ільницький та Ярослав Сокирка поступилися своїм суперникам у першому колі. Ільницький програв турку Мустафі Ердугану – 4:6, 7:6, 0:6, а Сокирка – киянину Павлу Шумейку – 1:6, 2:6.

Престижний тенісний тунір ITF Lion Cup триватиме до суботи, 15 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ