Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Із 30 жовтня Ryanair розпочне бюджетні авіарейси зі Львова

Із 30 жовтня ірландська авіакомпанія Ryanair розпочне свої рейси у 7 напрямках із Львова та Києва. Продаж квитків стартував вже сьогодні, 15 березня. Про це сьогодні ж на прес-конференції у ̳Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького розповів комерційний директор лоу-косту Ryanair Девід О'Брайан, інформує кореспондент Гал-інфо.

Участь у заході взяв міністр інфраструктури України Володимира Омеляна. 

«Це, без перебільшення, визначна подія для України. Переговори тривали не один рік, і я пишаюсь тим, що саме нашій команді вдалось успішно їх провести», - зазначив міністр.

Як розповів Девід О'Брайан, Україна стала 34 країною, куди літатимуть літаки компанії Ryanair.

«Відтак,  із Києва буде 4 рейси: до Ейндховена, Лондона, Манчестера і Стокгольма, а також 7 нових маршрутів зі Львова - до Берліна, Будапешта, Ейндховена, Кракова, Лондона, Мюнхена Меммінгена і Вроцлава. Це дасть змогу щороку доправляти 510 000 пасажирів з аеропортів Києва та Львова до місця призначення. Загалом щотижня планується 15 рейсів із України», - сказав Девід О'Брайан.

1/2

За його словами, компанія Ryanair має 85 авіабаз по Європі.

«За 10 років ми укріпили свої позиції в Італії, Іспанії та Великій Британії, тепер будемо фокусуватись на цій (східній, - ред.) частині Європи. Ми плануємо перевозити щороку близько 1 млн українців, а це виходить, що кожен третій користуватиметься послугами нашої компанії.  У нас найнижчі ціни та наймодерніші літаки», - запевнив Девід О'Брайан.

"Україна – це країна із великими можливостями, а Львів має тільки-но 19 прямих міжнародних рейсів. Для порівняння, Дублін має 155 міжнародних маршрутів, тому у  майбутньому сподіваємось, що будемо розширяти напрямки із України до Італії та Іспанії", - наголосив комерцій директор.

Також чоловік запевнив, що ціни, які  пропонує їхня компанія, є найнижчими і жодна авіакомпанія із ними не зрівняється.

1/2

Гендиректор ДП «̳Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького» Тетяна Романовська пишається, що вже скоро літаки  лоу-косту Ryanair літатимуть до України.

«Наша співпраця була нелегкою, вони навчали нас будувати план роботи, працювати по-європейськи. Я дуже горда з того, що ми врешті домовились із цією компанією», - сказала Тетяна Романовська.

Також Девід О'Брайан пояснив, чому обрали саме ці міжнародні напрямки.

«Ми обрали ці напрямки, бо й інша сторона була зацікавлена у сполучені з Україною. Додам, що середня вартість квитків становитиме 40 євро. Також на велике прохання пані Тетяни, можливо, вже у вересні відбудеться політ зі Львова до Лондона», - зазначив Девід О'Брайан.

1/1

Додамо, до опівночі 16 березня Ryanair  пропонує квитки на жовтень і на листопад  вартістю всього від 20 євро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ