Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Із квітня «новачок» з адресою і телефоном львівської мережі аптек натендерив на інсулінах 60 мільйонів

Департамент охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації 18 липня замовив препаратів для лікування цукрового і нецукрового діабету на суму 25,27 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель». Про це повідомили "Наші гроші".

Найбільше замовлення на 12,26 млн грн. отримало ТОВ «БАДМ-Б», яке через кіпрський офшор «Ліорко інвестментс лімітид» контролюють Олександр Дитятковський і Олександр Суходольський.

Фармасулін® Н NP (10 мл) коштує 196,27 грн. за флакон. КУ «Одеська обласна клінічна лікарня» придбала його на 13% дешевше – по 170,13 грн./фл.

Натомість Лантус® Солостар® замовили по 1 069,43 грн. за упаковку з 5 картриджів по 3 мл., тоді як одеській лікарні він обійшовся в 1 455,20 грн./уп.

ТОВ «Медфарм» поставить ліків ще на 10,04 млн грн.

Актрапід НМ Пенфіл коштує 553,73 грн./уп. з 5 картриджів по 3 мл. Одеські медики замовили його трохи дорожче – по 564,96 грн./уп.

Фірма «Медфарм» зареєстрована на Вальдемара Коромця у с. Сокільники, що на околиці Львова, керує нею юристЯрослав Качмар. За тією ж адресою знаходиться мережа аптек «3і», з якою вони мають спільний номер телефону (032) 2971823.

Однойменне ТОВ «Аптека «3і» раніше теж було зареєстровано в Сокільниках на компанію «Артіс Ентепрайзис Лімітед» (Гібралтар, Сполучене Королівство). Однак нині воно переоформлене в Миколаєві на белізьку фірму «Санрайз Холдинг Інтернешенл Лімітед». Ще одна львівська фірма зі схожою назвою – ТОВ «3і» належить Ігорю Павлишу, директору мережі.

«Медфарм» почав вигравати тендери у квітні цього року й відтоді отримав держпідрядів на 59,76 млн грн. – виключно на поставку ліків проти діабету.

nashigroshi.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ