Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Із сержантів військових частин Мукачівського гарнізону робитимуть командних лідерів

На Закарпатті вперше проводиться курс Командного лідерства для сержантів військових частин 128 окремої механізованої бригади 13-го армійського корпусу СВ ЗС України. Про це повідомила прес-служба 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України.

На базі 128 окремої механізованої бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, яка дислокується на Закарпатті, розпочався курс Командного лідерства для сержантів військових частин Мукачівського гарнізону.

Збори проходитимуть під керівництвом командира 128 окремої механізованої бригади полковника Олега Христенка. Під час навчань сержантський склад поглиблюватиме свої знання та удосконалюватиме практичні навички тактико-спеціальної, вогневої, фізичної, інженерної підготовки. Також військовослужбовці вивчатимуть військову топографію, статути Збройних Сил України та предмет захист від зброї масового ураження.

Головна мета зборів полягає у вдосконаленні індивідуального фахового та методичного рівня підготовки сержантів та спрямована на подальше вдосконалення навичок молодших командирів в організації проведення занять з підлеглим особовим складом.

На курс Командного лідерства залучено військовослужбовців військової служби за контрактом, які планується до призначення на посади сержантського складу, тобто командирів відділень, екіпажів, розрахунків.

Особливу увагу присутніх на курсі буде привернуто на правову підготовку, військову педагогіку та психологію, основи формування військового колективу.

З метою надання допомоги в якісному проведенні в заході бере участь представник 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України «Десна» майор Валерій Рудь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ