Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ізраїль спростив візовий режим з Україною

Уряд Ізраїлю 25 листопада оголосив про спрощення візових процедур для українців, пише "Німецька хвиля".

Віднині набувають чинності нові правила оформлення в’їзних віз для організованих груп українських туристів. Візу можна буде оформити лише за 48 годин замість 10 діб очікування, як практикувалося досі. Це послаблення, за оцінками фахівців галузі, значно спростить відвідини святих місць християнства, насамперед, українським прочанам та студентам.

За словами міністра туризму Ізраїлю Стаса Місежнікова, останнє нововведення - це перший вагомий крок, який підтверджує серйозність намірів ізраїльської сторони щодо реалізації програми повного скасування візового режиму з Україною.

Крім того, як повідомили у Мінтуризму Ізраїлю, найближчим часом готується до початку запуск в Україні нової рекламної кампанії, покликаної ознайомити з перевагами відпочинку в Ізраїлі. Готуючись до її початку, до Єрусалима у середу прибули представники 80 провідних українських турагенцій, які на місці ознайомляться з пропозиціями місцевої туристичної інфраструктури, історичними та культурними особливостями, які становлять потенційний інтерес для українського туриста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ