Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кабінет Міністрів і Львівська обласна рада схвалили проект Угоди щодо регіонального розвитку Львівщини

Прийнято розпорядження Уряду “Про схвалення проекту Угоди щодо регіонального розвитку Львівської області між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою», — про це «Гал-Info» повідомили в Управлінні у зв'язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України.
Предметом Угоди є узгоджена протягом 2008-2012 років діяльність Кабінету Міністрів України та Львівської обласної ради, спрямована на реалізацію Державної стратегії регіонального розвитку та Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року.
Серед пріоритетів узгодженої діяльності Кабміну та Львівської обласної ради виділено реструктуризацію та розвиток базових галузей промисловості регіону, розвиток життєзабезпечення населених пунктів, створення ефективної системи в галузі охорони навколишнього природного середовища, збереження історико-культурної спадщини.
Угода передбачає фінансування з державного та місцевих бюджетів проектів розвитку Львівщини та перетворення її в сучасний європейський регіон з добре розвинутою дорожньою та рекреаційною інфраструктурами, а також модернізацію існуючого промислового комплексу.
Орієнтовний обсяг фінансування спільних проектів становить понад 4,7 мільярда гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ