Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін підтвердив вищий рівень епідемічної загрози в Україні

Урядова протиепідемічна комісія підтвердила вищий рівень епідемічної загрози в Україні. Про це повідомив сьогодні голова комісії, перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов на брифінгу в Кабміні, передає РБК-Україна.

"За оцінками наших фахівців і Всесвітньої організації охорони здоров'я, може бути ще кілька хвиль епідемії, і ми маємо бути до цього готові", - сказав він.

О.Турчинов також повідомив, що Кабмін продовжить закупівлю апаратів штучної вентиляції легенів, необхідних для лікування пацієнтів з ускладненнями від грипу.

Також комісія рекомендувала Міністерству охорони здоров'я, Міносвіти, а також обласним держадміністраціям не збільшувати тривалість занять у вищих учбових закладах і школах за рахунок субот і не зменшувати тривалість канікул.

О.Турчинов також підкреслив, що дні вимушених канікул вчителям оплачуватимуться як звичайні робочі дні. Крім того, комісія ухвалила рішення, згідно з яким не будуть потрібні медичні довідки для дітей на період збереження епідемічної загрози в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ