Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін призначив Князєва головою Нацполіції

Кабінет міністр призначив генерала поліції третього рангу Сергія Князєва керівником Національної поліції України. Таке рішення уряд прийняв у середу.

Представляючи обрану кандидатуру міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про досвід роботи Князєва.

"Він зараз працює начальником департаменту карного розшуку Національної поліції України…освіта вища юридична, загальний стаж роботи в правоохоронній системі 28 років, має вчене звання кандидата юридичних наук, кавалер ордена Данила Галицького", - сказав він.

"Сергій Князєв має багаторічний досвід роботи в карному розшуку, пройшов шлях від оперуповноваженого Білої Церкви до керівника кримінальної поліції Київської області, за останні три роки Князев успішно керував обласними управління Закарпатської, Рівненської областей, був першим заступником в Донецькій області", - додав Аваков.

Він додав, що Князев має також бойовий досвід у зоні АТО.

Князєв, виступаючи на засіданні уряду, сказав, що "непримиренна боротьба із злочинністю і продовження реформ – це основний девіз і основні завдання", які буде покладено перед ним і більш як 100-тисячним колективом.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав "дуже важливим" послужний список Князєва і його досвід роботи у карному розшуку.

Як відомо, раніше на розгляд міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова члени Консультативної комісії подали кандидатури Костянтина Бушуєва, Андрія Вишневського та Сергія Князєва.    

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ