Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін розгляне розпорядження щодо відзначення 800-річчя міста Бібрки

Урядовий комітет схвалив проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про підготовку та відзначення 800-річчя заснування міста Бібрка Львівської області та 540-річчя надання місту Магдебурзького права». У засіданні взяв участь заступник голови Львівської ОДА Геннадій Дмитренко. Відповідний проект розпорядження буде розглядатись під час засідання Кабінету Міністрів України. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами заступника голови ЛОДА, проект розпорядження розроблено Львівською облдержадміністрацією спільно з Перемишлянською районною державною адміністрацією та Бібрською міською радою. Він нагадав, що Місто Бібрка є одним з найдревніших у Львівській області, має велике економічне, історичне і культурне значення для регіону зокрема, та держави в цілому, як пам'ятка архітектури, археології, історії і культури.

«Завданнями проекту розпорядження є покращення соціально-економічної та екологічної ситуації у місті та регіоні, реконструкція об'єктів соціально-культурного призначення та місць масового відпочинку громадян, забезпечення належного організаційного рівня проведення заходів із відзначення річниці заснування міста Бібка», - зазначив Г. Дмитренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ