Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кабмін скасував ліквідацію "Автомобільних доріг України"

Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон заявив про зупинення процедури ліквідації ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" та відновлення компанії. Про це повідомило видання Лівий берег.

Про це він сказав під час огляду снігоприбиральної техніки Одеського облавтодору в рамках робочої поїздки в Одеську область, повідомляє прес-служба уряду.

"Зараз ми зупиняємо процедуру ліквідації ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України", будемо його відновлювати, нарощувати і технічні можливості, і піднімати заробітну плату, і посилювати людськими ресурсами", - наголосив Володимир Кістіон.

Він зазначив, що головне завдання ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" - це, в першу чергу, експлуатація та утримання автодоріг.

"У нас завдання досить амбітні завдання на 2017 рік, але наші дорожньо-експлуатаційні організації в першу чергу повинні забезпечити належний рівень експлуатації", - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Водночас Кістіон висловив переконання, що серйозні об`єкти капітального ремонту та реконструкції повинні виконувати спеціалізовані організації, які мають залучатися через процедуру відповідних тендерів.

Нагадаємо, рішення про ліквідацію "Автомобільних доріг України" Кабмін прийняв у липні 2015 в рамках реформування системи автодору.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ