Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Камери на львівському вокзалі належать залізниці, - поліція

У поліції прокоментували ситуацію з відеоспостереженням на Головному залізничному вокзалі Львова. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції у Львівській області.

Як зазначено в повідомленні, обладнання для відеоспостереження, розташоване на Головному залізничному вокзалі у Львові є власністю ПАТ «Львівська залізниця», тому саме залізничники повинні налагодити роботу камер та моніторів.

Залізничний вокзал у Львові - рай для терористів

«Охорону публічного порядку на території вокзалу забезпечують працівники Залізничного відділу поліції, проте все обладнання для здійснення відеоспостереження на території Головного залізничного вокзалу – камери, монітори, а також приміщення, де розташований моніторинговий центр є власністю ПАТ «Львівська залізниця». Ми неодноразово звертались до керівництва Головного залізничного вокзалу у Львові з проханням замінити камери відеоспостереження та розташувати монітори у черговій частині поліції, проте ситуація досі не змінилась», - розповів начальник Залізничного відділу поліції підполковник поліції Павло Гарасим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ