Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Канадські ректори відвідають львівські виші

У лютому 2013 року Львівщину відвідають ректори канадських ВНЗ під керівництвом Канадського бюро міжнародної освіти. Про це сьогодні, 20 листопада, повідомила президент і головний виконавчий директор Канадського бюро міжнародної освіти (СВІЕ) Карен МакБрайд під час зустрічі із першим заступником голови Львівської ОДА Богданом Матоличем. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Пані Карен МакБрайд розповіла, що в рамках даного візиту заплановано відвідати багато ВНЗ Львівщини, а також відбудеться одноденний семінар, на якому розглядатимуться можливості залучення молодих спеціалістів до нових наукових розробок.

«Ми хочемо забезпечити підтримку ваших вищих навчальних закладів, створити умови для обміну студентами між нашими вузами. Налагодивши постійну співпрацю та діалог, ми зможемо вивести галузь наукових досліджень на новий рівень. Дуже важливо, щоб студентство здобуло не лише теоретичні знання, а й мало доступ до практичних результатів.  Тому ми намагаємось поєднати освіту з інновацією, аби молодь отримала можливість долучитись до нових технологічних розробок. Адже саме люди є серцем усіх інновацій», – зауважила президент і головний виконавчий директор СВІЕ.

Богдан Матолич також наголосив, що така співпраця між львівськими та канадськими ВНЗ є дуже перспективною, адже вона дозволить молоді по-справжньому розкрити свій науковий потенціал. Окрім цього він також додав, що основою роботи Львівської ОДА є співпраця із науковими закладами, які практично допомагають у вирішенні соціально-економічних питань, зокрема у написанні обласних програм, проведенням різноманітних досліджень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ