Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Каноїст Віталій Вергелес – бронзовий призер чемпіонату світу

Львівський каноїст Віталій Вергелес став бронзовим призером чемпіонату світу, що завершився у Рачице (Словенія).

У каное-четвірці разом з Едуардом Шеметилою, Денисом Камеріловим (обидва Полтава) та Денисом Коваленком (Южне) львів’янин став бронзовим призером на дистанції 1000 метрів.

«На медаль Віталія Вергелеса мало хто розраховував, каже в коментарі Гал-інфо тренер спортсмена Роман Бундз. – Якщо відверто, то навіть у Львівській області мало хто сподівався на успішний виступ нашого титулованого веслувальника. Як завжди, у нас знаходилося багато скептиків, однак Віталій та його партнери по екіпажу усім довели, що є спортсменами світового рівня. Вони дуже сильно пройшли цю гонку і цілком справедливо потрапили на п’єдестал пошани . Цю бронзову медаль можна прирівняти до золотої», - сказав Роман Бундз.

Сьогодні ввечері, 28 серпня, о 22:45 за київським часом Віталія Вергелеса зустрічатимуть на львівському залізничному вокзалі. За успішний виступ на чемпіонаті світу теплий прийом у рідному Львові спортсмену забезпечений.

Каное-четвірка. 1000 метрів. Чоловіки

1. Німеччина (Конрад Шейбнер/ Стефан Кірай/ Себастьян Брендель/ Ян Вандри) - 3.14,893.

2. Польща (Віктор Глазунов/ Томаш Барняк/ Пьотр Кулета/ Марцин Гржібовскі) – 3.16,798.

3. Україна (Денис Коваленко/ Віталій Вергелес/ Денис Камерилов/ Едуард Шеметило) – 3.17,198.

Ще одну бронзову медаль для України в Рачице виборов байдарочник Олег Кухарик. Спортсмен з Южного фінішував з третім результатом на дистанції 500 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ