Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Капітальне будівництво на Львівщині спинилось - судячи з новин однойменного управління

На сайті управлінню капітального будівництва Львівської ОДА, як і на сайтах інших управлінь та департаментів, є рубрика "Новини". Однак остання новина тут датована 3 березня цього року

"Сьогодні, 3 березня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка провів виїзну нараду з питань будівництва дитячої туристичної бази Центру краєзнавства, екскурсій та туризму учнівської молоді, що знаходиться на вул. Івана Франка, 156 у м. Львові.

Керівник області зокрема, доручив управлінню капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації проаналізувати фактичний стан будівельної готовності об’єкта та визначити вартість ремонтних робіт, які необхідно виконати для завершення будівництва.

Результати оприлюднять наприкінці березня цього року", - сказано у застарілій новині.

До речі, яка ж таки вартість ремонтних робіт дитячої туристичної бази Центру краєзнавства, екскурсій та туризму учнівської молоді?

Додамо, що на згаданому сайті щодо діяльності управління сказано: 

"Управління капітального будівництва на сьогодні здійснює функції замовника на 53 об’єктах, із них об'єктів охорони здоров'я - 27, освіти - 14, культурної спадщини - 7, дитячих будинків сімейного типу - 4, житловий будинок для безквартирних офіцерів -1.

Серед них найбільш соціально важливими є:

  • Реконструкція Львівського обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж.Вашингтона, 6 у м.Львові;

  • Реконструкція лікувального корпусу А2 Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру;

  • Реконструкція та перепланування існуючих приміщень під офтальмологічне відділення, адміністративні та господарські приміщення Львівської обласної лікарні  позалегеневого туберкульозу на вул. Бой-Желенського, 5  у м. Львові; 

  • Будівництво дитячої туристичної бази центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вул. І. Франка, 156 у м. Львові.

Також управління капітального будівництва здійснює технічний нагляд на 10 об’єктах інших замовників у Львівській області.

У зв’язку з обмеженим фінансування, упродовж останніх років управління не мало змоги ввести в експлуатацію  об’єкти з високим відсотком готовності".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ