Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Караоке на селі" від Перший західний

1/3
У неділю 23 жовтня, о 12.00 мешканці і гості Пасік -Зубрицьких мають шанс довести, що саме вони співають найкраще і вміють розважатися, як ніхто інший!

У центрі села відбудеться співоче шоу - Караоке на селі! Зіркові гості – відомі українські співачки – Андріана та Оксана Муха.

Про проект «КАРАОКЕ НА СЕЛІ».

Краса української пісні, дотепність козацького гумору, щирість та відкритість галицької душі – все це зібрано у масштабний співочий проект «КАРАОКЕ НА СЕЛІ».

Яскраві ведучі ІВАНКА ТА СЛАВКО (дует «Ріка життя»), чудові декорації, бажання згуртованої команди працювати задля успіху – все це є передумовою для неймовірної популярності проекту.

Щотижня програма мандрує українськими селами та містечками  аби віднайти народні таланти, підняти тутешнім мешканцям настрій, згуртувати їх та змусити пригадати ті улюблені мотиви, пісні та мелодії, які супроводжують українців протягом життя – від дитячих колискових до весільних та застільних.

Проект «КАРАОКЕ НА СЕЛІ» без вагань можна вважати родинним, адже українська пісня – це духовна розрада кожної людини, незалежно від віку та статі. Співаємо, веселимося  та збавляємось разом !

Програма виходить в ефірі каналу «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ