Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Каратистка Катерина Крива – найкраща спортсменка Львівщини у травні

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками травня 2017 року, майстра спорту України, одну з кращих каратисток сучасності Катерину Криву.

Це почесне звання 25-річна львів'янка, вихованка тренера Ігора Богдана отримала завдяки блискучому виступу на травневому чемпіонаті Європи в турецькому місті Ізміт, який став першим чемпіонатом континенту, що проводився у статусі олімпійського.

В Туреччині член національної збірної команди України Катерина Крива двічі підіймалася на найвищу сходинку п'єдесталу пошани. Вона стала найсильнішою у змаганнях куміте (вагова категорія до 50 кг), після чого здобула медаль найвищого ґатунку у командній першості.

Варто зауважити, що «найкращою» Катерина Крива стала і на загальнодержавному рівні згідно визнання Національного олімпійського комітету України, що було оприлюднено тижнем раніше.

При цьому потрібно наголосити, що обрання за кращого спортсмена Львівщини за підсумками травня 2017 року було непростим, оскільки пристойні спортивні результати міжнародного рівня продемонстрували також представник кульової стрільби Павло Коростильов – переможець Кубка світу (Мюнхен) та веслярка Анастасія Горлова – переможниця та призер етапів Кубка світу (Сегед, Монтемор-у-Велью).

Незабаром відбудеться урочисте вшанування Катерини Кривої та її тренера Ігора Богдана.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ