Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпатам» слід змінити тренера», - Ігор Кульчицький

Півзахисник «Карпат» 1960-1970-х років Ігор Кульчицький прокоментував матчі 5-го туру чемпіонату України.

- «Карпати», яким ви під час перебування гравцем віддали десять років, нагадують героїв байки про лебедя, рака і щуку. Чи не затягнулися експерименти Серхіо Наварро?

- Перш за все Наварро не знайомий з українським футболом. Він ніколи в цій кухні не варився. Іспанський тренер не знає можливостей наших гравців, і з його боку було великою помилкою позбутися деяких з них в ході передсезонного збору.

Наприклад, був у «Карпатах» досвідчений воротар Боровик, який умів зцементувати оборону, але Наварро його відпустив. Те ж стосується і захисника Дітятьєва, який помітно перевершує тих іноземних футболістів, які з'явилися при цьому фахівці. Він його теж порахував зайвим. Схоже, Наварро подумав, що футбол в Україні тільки-тільки розвивається, а його робота в «Карпатах» буде проходити лише в переможному ключі.

Але не тут-то було. Він обпікся, і тепер сахається з боку в бік. Взяти для прикладу недавній поєдинок з «Маріуполем». Іспанець відправив Федецького в середню лінію, де він майже ніколи не грав. Вдався Наварро і до інших зовсім нелогічним перестановок в складі.

На мій погляд, потрібно міняти тренера. І чим швидше, тим краще. А то, не дай Бог, «Карпати» потраплять в яму, з якої не зможуть вибратися.

Sport-express.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ