Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпатам» за фаєри присудили 150 тис. грн штрафу і умовну дискваліфікацію стадіону

У п’ятницю, 28 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв ряд важливих рішень, повідомила прес-служба ФФУ.

Зокрема, під час матчу 13-го туру чемпіонату «Карпати» Львів – «Шахтар» Донецьк делегація ФФУ зафіксувала серед інших порушень з боку вболівальників використання ними безпрецедентної кількості (а саме 511) піротехнічних засобів (фаєрів).

Відтак, КДК вирішив зобов’язати клуб сплатити штраф у розмірі 150 тисяч гривень.

Крім того, «Карпати» отримали умовну санкцію у вигляді проведення двох домашніх матчів без глядачів з випробувальним терміном до завершення сезону 2014/2015 років.

На один матч відсторонено тренера донецького «Шахтаря» С. Ковальова, вилученого з меж технічної зони у матчі 13-го туру чемпіонату U-21 із львівськими «Карпатами», який проходив 20 листопада 2014 року.

За небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячом, з ризиком нанесення травми, під час матчу 13-го туру чемпіонату U-21 між донецьким «Олімпіком» і маріупольським «Іллічівцем», який відбувся 21 листопада 2014 року, футболіста маріупольської команди Л. Махарадзе дискваліфіковано на два матчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ