Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпатам» знову можуть заборонити реєструвати нових футболістів - ЗМІ

Львівським «Карпатам» знову закрили трансферне вікно через борги перед своїми колишніми футболістами, інформує facebook газети «Спортивка».

Повідомляється, що заборона на трансфери пов'язана із заборгованістю перед екс-захисником львів'ян Іваном Мілошевичем. Сербському оборонцю, який захищав кольори «Карпат» з 2009 по 2013 рік, «Карпати» заборгували 142 тисячі доларів.

4 квітня повідомлялося, що керівництво «Карпат» має закрити борги перед Мілошевичем до 8 квітня, інакше до клубу буде застосована нефінансова санкція - заборона на реєстрацію нових футболістів.

Видання припускає, що після заборони на трансфери майбутнє «головного тренера» Олега Лужного в Карпатах туманне. Влітку екс-футболіст лондонського «Арсенала» планував серйозно попрацювати над посиленням команди, однак тепер це буде зробити неможливо.

Відзначимо, що «Карпати» програли справу в Палаті суперечок ФФУ і вже тричі були оштрафовані за невиконання рішення, але на клуб це не подіяло.

Раніше «Карпати» півтора року не могли заявляти нових футболістів, лише минулої зими трансферний «бан» з клубу був знятий.

Спортивка, sportarena

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ