Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпатівці» Ксьонз і Даушвілі не зіграють з «Шахтарем»

Головний тренер львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч в четвер у грі в рамках 12-го туру Ліги Парі-Матч проти донецького «Шахтаря» зіштовхнеться з кадровими проблемами дисциплінарного характеру.

У суботньому матчі проти донецького «Олімпіка» гравець «Карпат» Павло Ксьонз отримав попередження, яке стало для правого крайнього «зелено-білих» четвертим у сезоні і тепер він змушений пропустити наступний поєдинок національного чемпіонату.

Окрім того, в матчі з «гірниками» не зможе допомогти своїм партнерам і опорний півзахисник «левів» Муртаз Даушвілі. Грузинський легіонер карпатівців отримав пряму червону картку у гостьовому матчі 15-го туру проти дніпродзержинської «Сталі». Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав Бубу дискваліфікацією на три матчі. Першим поєдинком була гра з донецьким «Олімпіком». Поєдинок проти «Шахтаря» стане другим. А третю гру Муртаз пропустить вже навесні. 

Натомість у четвер зможе допомогти своїм партнерам капітан «Карпат» Андрій Гітченко, який через перебір «гірчичників» пропустив минулої суботи гру з «Олімпіком», у якій, нагадаємо, «зелено-білі» здобули звитягу з переконливим рахунком 4:1. 

Що ж до «Шахтаря», то у донецької команди на гру з «Карпатами» дискваліфікованих футболістів немає. 

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ