Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" їдуть у Маріуполь: поліція дала гарантії безпеки

Заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін надіслав до Федерації футболу України (ФФУ) лист з гарантіями забезпечення безпеки на футбольних матчах Прем'єр-ліги в Маріуполі. Про це повідомив офіційний сайт ФФУ.

"Кількісний та якісний склад підрозділів поліції Донецької області, які дислокуються у Маріуполі, здатний забезпечити належну охорону публічної безпеки і порядку під час проведення матчів Чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги сезону 2017/2018 років на стадіоні "Іллічівець", - йдеться в листі, який В’ячеслав Аброськін надіслав президенту Федерації футболу України Андрію Павелку.

За словами Аброськіна, наявний склад підрозділів національної поліції в Маріуполі готовий вжити всіх необхідних заходів "щодо попередження і припинення можливих порушень напередодні , під час та після закінчення футбольних матчів, охорону та безпеку офіційних делегацій клубів гостей на території Донецької області при їх супроводі в обох напрямках, в місцях мешкання, на тренуваннях".

Нагадаємо, що на завтра, 13 серпня, у Маріуполі заплановано матч місцевого "Маріуполя" з львівськими "Карпатами". Львів`яни спершу відмовлялися від поїздки, та згодом, після візиту в місто голови ФФУ Андрія Павелка на матч проти рівненського "Вереса" мінили своє рішення.

Додамо, перенесення свого матчу з Маріуполя вимагало київське "Динамо", однак ФФУ не планує проводити домашні поєдинки "Маріуполя" на нейтральному полі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ