Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Карпати» наполягають, що все-таки проведуть матч із «Дніпром» о 19 годині

Матч «Карпати» – «Дніпро» відбудеться все-таки о 19 годині, а не о 18-й, як цього вимагали ПФЛ та ФФУ. «Карпати» о 19:00 на стадіоні «Україна» в рамках чемпіонату України прийматимуть «Дніпро». Про це «Гал-info» повідомили в Інформаційному центрі ФК «Карпати».
У зв’язку з проведенням матчу Львів знову вдягнеться в зелено-білі кольори — у Львові стартує акція «Львів вболіває за «Карпати». Як відомо, за календарем чемпіонату „Карпати” проведуть три домашні надважливі матчі поспіль, тож на підтримку трибун сподіваються усі гравці.
Суддівську бригаду у п’ятницю на стадіоні Україна очолюватиме арбітр Олег Деревинський із Києва.
Нагадаємо, 25 жовтня ФК «Карпати» оприлюднив відкритий лист Президенту ФФУ Григорію Суркісу та Президенту ПФЛ Равілю Сафіулліну з проханням переглянути початок матчу „Карпати” – „Дніпро”, який має відбутися у Львові 2 листопада, а саме з 18:00 перенести на 19:00. ПФЛ та ФФУ, за словами генерального директора клубу Олександра Єфремова, негативно відреагували на такий відкритий лист команди і переносити час матчу відмовилися. Проте «Карпати» наполягають на тому, що 19 година — зручніший час для львівського уболівальника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ