Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» оприлюднили вартість квитків на сезон

Вже незабаром львівські «Карпати» проведуть перший домашній поєдинок у рамках нового чемпіонату протии кропивницької «Зірки». Домашньою ареною на цей матч стане добре знайомий львівським уболівальникам стадіон «Україна», повідомив Інформаційний центр ФК «Карпати».

Зважаючи на вимушену зміну дислокації, «Карпати» намагались встановити найбільш демократичні ціни на перепустки для своїх уболівальників. Про це повідомив керівник маркетингового відділу ФК «Карпати» Юрій Бойчук.

«Звичайно, ми розуміємо яка економічна ситуація зараз в країні, тому не може бути й мови про підняття цін на квитки. Навпаки, ми хочемо аби всі бажаючі могли відвідати домашні поєдинки «Карпат». Відповідно, ціна квитків стартуватиме від 20 гривень. Фактично, 90% місць на стадіоні «Україна» будуть доступні уболівальнику всього за 30 гривень. Трибуна під накриттям та VIP-ложі відповідно коштуватимуть 50 та 150 гривень. Плануємо розпочати продаж перепусток у середу, 12 липня у магазині «Фанат» (вул. Вороного, 3). Також треба додати, що у день матчу перепустки можна буде придбати у касах стадіону «Україна». Про точний час продажу клуб повідомить додатково, адже поки невідомо о котрій годині розпочнеться гра проти «Зірки».

«У зв’язку з тривалими переговорами з керівництвом «Арени Львів», наразі, ми не маємо технічної можливості запустити продаж абонементів. Варто відзначити, що саме ці форс-мажорні обставини найбільшим чином вплинули на відсутність у продажу сезонних абонементів. Прийняти таке рішення нас також змусила невизначена ситуація на майбутнє щодо домашньої арени клубу. Сьогодні важко точно спрогнозувати скільки поєдинків «Карпати» зіграють на стадіоні «Україна». Звичайно, у випадку, якщо команда повернеться на «Арену Львів», то клуб запустить продаж абонементів на другу частину чемпіонату. Офіційний сайт клубу миттєво інформуватиме уболівальників про будь-які події чи зміни пов’язані із цим напрямком нашої роботи»– додав Юрій Бойчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ