Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» програли данському клубу у товариському матчі

Вже другий ігровий день поспіль суперниками карпатівців виступають команди із Данії. Завершальним поєдинком цієї данської гегемонії став матч «зелено-білих» проти клубу «Фремад Амагер». Котрий, до того ж, став останнім спарингом для «левів» на других тренувальних зборах.

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Боровик, Нестеров, Дитятьєв, Мірошніченко, Зубейко, Кльоц, Завійський, Худоб'як, Гуцуляк, Ксьонз, гравець на перегляді.

«Фремад Амагер» постав міцною та впевненою командою. Хороша оборона та сильна опорна зона «Фремад А» дозволила їй у силовому та агресивному данському футболі пробиватися до карпатівських воріт. На заваді їм постійно ставав захист «левів», зокрема, Андрій Нестеров, який встигав знешкоджувати атаки данців як у повітрі, так і внизу.

Щодо карпатівських атак, то вони несли теж швидкий характер. Дуже хороша нагода була в Гуцуляка, який гарно обійшов суперника та виривався майже сам на сам з кіпером, але втратив м’яча у спробі обіграти останнього опонента.

Загалом же, рівна гра без відвертої переваги якоїсь з команд та без особливо небезпечних моментів. Отож, на перерву команди пішли за нульового рахунку.

Продовжили другу частину гри «Карпати» теж на високих швидкостях. Оборона данців все частіше давала збій, але навіть попри помилки суперника довести свою гольову можливість до забитого м’яча не вдавалось. Натомість «леви» пропустили. «Фремад Амагер» відкрив рахунок у матчі після здавалось би порушення правил, адже суперник атакував Боровика у воротарському майданчику...

Опісля казахський арбітр вилучив ще й Мірошніченка та Дитятьєва. Олексій був обурений: «Звичайна боротьба, обоє підняли руки, з чого там виникло порушення я так і не зрозумів». Зрештою, обох гравців, відповідно до правил на зборах, було замінено, тож команда догравала матч у повному складі.

Цим спарингом «леви» завершують другі турецькі збори та вже у четвер повернуться до Львова, де проведуть заключний етап підготовки перед матчем з одеським «Чорноморцем».

«Карпати»: Боровик, Нестеров, Дитятьєв, Мірошніченко, Зубейко, Кльоц (Філімонов, 69), Завійський (Хомченко, 81), Худоб'як, Гуцуляк (Чачуа, 62), Ксьонз, гравець на перегляді (гравець на перегляді, 71).

Головний тренер – Олег Дулуб.

«Фремад Амагер»: Хаслінг, Габель, Мортінсен, Рнонзеп, Єнсен, Сеноглу, Абдалаш, Кааду, Ндунгу, Фрііс, Ватнсдул.

Головний тренер – Йон Єнсен.

Вилучення: Мірошніченко, 80, Дитятьєв, 88.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ