Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» розпочали підготовку до матчу з «Динамо»

Після повернення з виїзного поєдинку в Полтаві, котрий завершився перемогою львів’ян 0:1, карпатівці зранку провели відновлювальне тренування. Понеділок для команди став днем відпочинку, а вже у вівторок, 24 жовтня, «зелено-білі» розпочали безпосередньо підготовку до гри 14 туру УПЛ з «Динамо».

Окремо від основної групи наразі працює Леонід Акулінін, який отримав ушкодження у матчі проти «Ворскли». Нападник неприємно зіткнувся у повітрі головою із капітаном полтавчан Володимиром Чеснаковим та потребував миттєвого втручання лікарів. На щастя, карпатівець вже почуває себе добре та вже готовий приступити до тренувань із загальною групою. Таким чином, Сергій Зайцев у неділю зможе розраховувати на бойову формацію. 

Що стосується підопічних Олександра Хацкевича, то на «біло-синіх» чекає кубковий поєдинок з «Олександрією», який відбудеться у середу на стадіоні «Ніка». Один з лідерів киян Домагой Віда в цьому матчі не зіграє, але за словами тренера зможе допомогти «Динамо» у недільному протистоянні з «левами». Натомість проти «Карпат» не зіграє Дерліс Гонсалес, у якого перебір карток.

Нагадаємо, матч «Карпати» – «Динамо» відбудеться на полі стадіону «Україна» в неділю, 29 жовтня о 19:30. Квитки можна придбати у магазині «Фанат» (вул. Вороного, 3) або ж у день матчу, починаючи з 14:30 у касах стадіону «Україна» (вул. Липова алея, 5).

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ