Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» U-19 проведуть збори в Нідерландах

На відміну від основної команди «зелено-білих», яка кілька днів тому повернулась до роботи, юнаки «Карпат» насолоджуються заключними акордами відпочинку.

Вже незабаром підопічні Андрія Тлумака розпочнуть підготовку до відновлення українського чемпіонату та вирушать на закордонні збори... до Голландії. В інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати» наставник юніорів Андрій Тлумак розповів як минула його відпустка та про підготовку в Нідерландах.

«Свята провів звично у сімейному колі. Кілька днів відпочили у Буковелі, катались на лижах. Можливо повторюсь, але скажу, що проміняв би всю свою відпустку на ще одне стажування в Іспанії. Навчання пішло на користь як тренерам, так і футболістам. Всі зарядились позитивними емоціями, враженнями. У першу чергу, футболісти стали впевненішими, адже побачили, що нічим не поступаються іспанським одноліткам», – розповідає Андрій Богданович.

«Попередньо вихід із відпустки заплановано на 15-те січня. Перші дні пройдуть у полегшеному режимі, щоби футболісти звикли до фізичних навантажень. Потім перейдемо у режим дворазових тренувань, який триватиме до початку закордонних зборів, що пройдуть в Нідерландах. Також у Львові хочемо провести кілька спарингів. Один із них традиційно відбудеться із молодіжною командою «Карпат», а щодо іншого, то є попередні домовленості із однолітками ФК «Львова».

«Хочу подякувати нашому керівництву за те, що посприяли в організації нашої зимової підготовки в Нідерландах. Це будуть просто божевільні збори. Відразу скажу, що ми не будемо жити в розкішних апартаментах, зате зможемо провести ряд спарингів із європейськими грандами. Задля цього довелось пожертвувати якістю побутових умов, на що ми з радістю погодилися. Наразі ведуться переговори із командами Німеччини, Бельгії, Нідерландів. Попередньо заплановано провести 4-5 товариських зустрічей, точні імена та кількість суперників буде відома вже ближче до початку зборів. Кращої підготовки для футболістів годі й бажати», – резюмував старший тренер команди U-19.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ