Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати", "Волинь" і "Говерла" не можуть заявляти нових футболістів - ФФУ

Перший заступник голови комітету ФФУ з питань трансферів і статусу футболістів Денис Лутюк заявив, що три клуби через порушення фінансового характеру не зможуть заявити нових футболістів на другу частину сезону.

"У першу чергу варто сказати, що в даній ситуації не зовсім коректно говорити про заборону на трансфери. Санкції, встановлені дисциплінарними правилами ФІФА та ФФУ, передбачають заборону на реєстрацію нових футболістів, а не на проведення трансферів. На сьогодні реєструвати нових гравців заборонено "Говерлі", "Волині" і "Карпатам", - пояснив Лутюк. 

Дане покарання було винесено через борги клубів: "Карпати" і "Говерла" не виплатили гроші ряду своїх колишніх футболістів, а "Волинь" повинна розплатитися з двома футболістами - воротарем Іссою Ндоє і півзахисником Душаном Савічем. За інформацією Sport Arena, незважаючи на заборону, клуби продовжують активно переглядати потенційних новачків.

Нагадаємо, що раніше Федерація футболу України повідомила Прем'єр-лігу про вступ в силу рішення про зняття через борги 12 очок з луцької "Волині".

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ