Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Карпати» зіграють із „Дніпром” без п’яти гравців „основи”

У домашньому поєдинку з дніпропетровським „Дніпром”, який розпочнеться у п’ятницю о 19:00, львівські „Карпати”, попри кадрові проблеми, повинні грати на перемогу, адже „зелено-білі” не мало заборгували перед своїми вболівальниками. Так вважає спортивний директор ФК „Карпати” Юрій Дячук-Ставицький, — повідомили «Гал-info» у Інформаційному центрі ФК «Карпати».
За його словами, зараз триває підготовка „Карпат” до гри з „Дніпром”. Однак у лавах команди – серйозні кадрові проблеми. Відразу п’ятеро гравців основного складу точно не зможуть взяти участі у поєдинку. Мацей Налєпа і Самсон Ґодвін отримали червоні картки у матчі минулого туру з одеським „Чорноморцем” і не зможуть допомоги „Карпатам” у п’ятницю. Відбуватиме дискваліфікацію й нападник Лєанід Ковєль. Через травми не гратимуть Сергій Лащенков і Андрій Ткачук (від пропустить щонайменше дві гри). Під питанням також участь у двобої з „Дніпром” ще й Сергія Пшеничних.
            Натомість, за словами Юрія Дячука-Ставицького, вийти на поле у п’ятницю зможуть Василь Кобін і Аляксєй Сучков, які повертаються після дискваліфікації. „Ми розуміємо, що 15 місце у турнірній таблиці не тішить наших вболівальників. Отож, намагатимемося повернути їм борг. Можливо, у поєдинку зіграють молоді Олег Женюх, Олег Голодюк, Антон Луцик і Володимир Бідловський, які готуються до матчу з „Дніпром” з основним складом, – зазначив Дячук-Ставицький. – Сподіваюся, навіть перебуваючи у кадровому цейтноті, команда зіграє краще, аніж в останніх матчах. Принаймні так було у поєдинках минулого чемпіонату з тим ж „Дніпром” (2:2) і донецьким „Шахтарем” (0:0), коли у нашому складі на поле виходило багато молодих гравців”.
            Юрій Дячук-Ставицький сподівається, що невдовзі мине ігрова криза його команди. „З огляду на останні невдалі матчі „Карпат” сказати, що все у команді добре – не можна, є певний спад у грі. Але, сподіваюся, він мине після першої ж нашої перемоги і до наших гравців повернеться впевненість у власних силах”, – сказав спортивний директор.
Нагадаємо, матч «Карпати» – «Дніпро» відбудеться все-таки о 19 годині, а не о 18, як цього вимагали ПФЛ та ФФУ. «Карпати» о 19:00 на стадіоні «Україна» в рамках чемпіонату України прийматимуть «Дніпро».
Нагадаємо, 25 жовтня ФК «Карпати» оприлюднив відкритий лист Президенту ФФУ Григорію Суркісу та Президенту ПФЛ Равілю Сафіулліну з проханням переглянути початок матчу „Карпати” – „Дніпро”, який має відбутися у Львові 2 листопада, а саме з 18:00 перенести на 19:00. ПФЛ та ФФУ, за словами генерального директора клубу Олександра Єфремова, негативно відреагували на такий відкритий лист команди і переносити час матчу відмовилися. Проте «Карпати» наполягають на тому, що 19 година — зручніший час для львівського уболівальника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ