Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» зіграють спаринг зі словацьким клубом «Дунайска Стреда»

У суботу, карпатівці продовжать підготовку до сезону другим спарингом проти словацької команди. ФК «Дунайска Стреда» був заснований ще в далекому 1904-му році і по праву вважається однією із найстарших команд Словаччини.

Старт сезону для словаків видався не найкращим чином – 5 перших турів «Дунайска Стреда» провалила, здобувши всього лиш одну нічию на фоні 4 поразок. Однак, під кінець осінньої частини чемпіонату, результати клубу покращились, про що свідчить переможна, триматчева серія. У діючому чемпіонаті, в якому змагається 12 клубів, «Дунайска Стреда» посідає дев’яту сходинку, маючи в активі 5 перемог та 21 очко. Лідером «Fortuna ліги» є 7-разовий чемпіон Словаччини «Жиліна», якій «Дунайска Стреда» поступилась із розгромним рахунком 0:6.

Не так давно, у жовтні 2016-го, до керівництва команди прийшов новий тренер Чаба Ласло. За свою тренерську кар’ єру, румун за національністю, встиг попрацювати у багатьох країнах – Угорщині, Литві, Румунії і навіть Шотландії. Чаба Ласло двічі визнавався тренером року: у 2004-му в Угорщині та 2009-му в Шотландії.

Сьогоднішня «Дунайска Стреда» переважно складається із словацьких гравців, правда, є в команді кілька легіонерів з Македонії, Камеруну, Сенегалу, Хорватії та Франції. Лідер атаки словацької команди Крістофер Віда – із Угорщини, на рахунку якого три забитих м’ячі.

Оскільки, в словацькій «Fortuna лізі» сезон продовжиться в середині лютого, «Дунайска Стреда» знаходиться на завершальному етапі підготовки. У той же час, «Карпати» тільки нещодавно розпочали виснажливий період тренувань. Спаринги дадуть тренерам можливість у дії переглянути готовність їхніх підопічних. 

Тож, у суботу, о 16:00 на офіційному сайті «зелено-білих» розпочнеться пряма трансляція поєдинку між «Карпатами» та «Дунайскою Стредою».

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ