Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Касько став членом правління Transparency International Україна

Касько став членом правління Transparency International Україна, - РБК Україна.

Правління Transparency International (TI) Україна на своєму засіданні в п'ятницю, 29 квітня, одноголосно обрало колишнього заступника генпрокурора Віталія Каська п'ятим членом правління організації на термін повноважень чинного складу правління - до кінця жовтня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба організації.

"Ключовим аргументом на підтримку кандидатури Каська стали його високі професійні якості і величезний досвід у розслідуванні справ, пов'язаних із корупційними злочинами Віктора Януковича і його поплічників і поверненням корупційних активів", - зазначив голова правління TI Андрій Марусов.

Він також висловив упевненість, що приєднання Каська до правління значно посилить здатність TI Україна в досягненні стратегічних завдань організації.

Повідомляється також, що Каська обрали на місце Ярослава Юрчишина, який нещодавно вийшов із правління, для участі в конкурсі на посаду виконавчого директора TI Україна. Згідно зі статутом організації, члени правління мають право дообирати члена правління на термін повноважень чинного складу правління.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ