Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Катерина Крива – третя на турнірі всесвітньої серії з карате «Premier League»

Львів’янка Катерина Крива стала третьою на турнірі всесвітньої серії з карате WKF «Premier League», що завершився в австрійському Зальцбургу.

Катерина Крива виступала у ваговій категорії до 50 кг, у якій, окрім неї, виступало ще 30 спортсменок. У першому поєдинку українка перемогла білоруску, а у другому поєдинку поступилася японській спортсменці, яка у підсумку і стала переможницею змагань. Протистояння Кривої проти японки завершилося без набраних очок (нічия 0:0), однак судді за більшу активність перемогу віддали суперниці українки. Зважаючи на те, що японська каратистка дійшла до фіналу і у підсумку виграла турнір, Катерина Крива успішно скористалася можливістю поборотися за бронзову медаль. На шляху до неї вона перемогла представниць Угорщини, Польщі та Гонконку.

«Третє місце – непоганий результат. Хоч і не усі сто відсотків, але можна сказати, що ним я задоволена, - каже в коментарі Гал-інфо Катерина Крива. – По-своєму важко було проти кожної з суперниць, а найважчий бій був проти японки. Бій був доволі рівним, але судді віддали перемогу суперниці за більшу інціативу. З цією суперницею було важко, оскільки у представників Японії своєрідний стиль карате. У сутичці за третє місце перемогла спортсменку з Гонконгу, якій поступилися торік на цих самих змаганнях у Зальцбургу».

Турнір у Зальцбургу для Катерини Кривої став одним з етапів підготовки до чемпіонату Європи, який у травні відбудеться у французькому Монпельє.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ