Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Катерина Крива змагатиметься за нагороди на Всесвітніх іграх з карате

4 квітня відбулося завершальне засідання Європейської федерації карате (ЕKF) з визначення ліцензіатів на участь в Х Всесвітніх Іграх, які триватимуть 20-30 липня у польському Вроцлаві.

Згідно доповіді технічного делегата Європейської федерації карате, збірна команда України виборола дві ліцензії, володарями яких виявилася представниця Львівщини Катерина Крива (в.к. -50 кг., тренер Богдан І.) та представниця Одеської області Аніта Серьогіна (в.к. -61 кг., тренер Тонкошкур О.).

Польський Вроцлав стане столицею десятих за ліком Всесвітніх ігор, найбільший і найпрестижніших змагань з неолімпійських видів спорту. Пройдуть Ігри у 2017-му році.

На проведення так званої «олімпіади неолімпійських видів» претендували, окрім Вроцлава, Кейптаун (ПАР) та Будапешт (Угорщина), але африканці достроково зняли свою кандидатуру через фінансові проблеми.

Учасниками Всесвітніх ігор буде близько чотирьох з половиною тисяч атлетів з 90-та країн, які виступатимуть у більш як тридцяти спортивних дисциплінах.

Востаннє Європа приймала World Games у 2005 р., коли столицею було німецьке місто Дуйсбург. У 2009-му ці мульти-спортивні змагання відбувалися у тайванському місті Гаосюнь, у 2013-му - м. Калі (Колумбія).

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ