Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Кава для Воїна»: соціальна ініціатива від львівської кав’ярні

У Львові започаткували соціальну ініціативу під назвою «Кава для Воїна». Будь-який гість львівської кав’ярні Вірменка може взяти в ній участь. Для цього достатньо «підвісити» каву для воїна, тобто оплатити її вартість та залишити стікер з повідомленням та кількістю підвішених кав на спеціальній дошці. Багато з відвідувачів самі служать в ЗСУ та добровольчих батальйонах, і прекрасно знають, що смак кави в умовах війни – особливий, повідомили ініціатори.

Таким чином відвідувачі пригощають запашною львівською кавою бійців, що несуть службу в зоні АТО. А адміністрація закладу на виручені від підвішених для воїнів кав, закуповує каву в зернах, меле, пакує та відправляє на передову.

Гості радо відгукуються на пропозицію пригостити воїнів кавусею, і одразу підвішують по дві кави та пишуть побажання. Таким гостем нещодавно стала і знімальна група програми Сніданок з 1+1, які теж підвісили каву для воїна.

Адміністрація кав’ярні закликає львів’ян та гостей міста бути не байдужими та долучатись до ініціативи. До слова, це не перша ініціатива легендарної кав’ярні Львова, спрямована на підтримку наших військових. В грудні 2016 р. Вірменка вже випустила диск з українськими казками «Воїни АТО Читають Казки Дітям».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ