Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Казахських інвесторів зацікавила туристична Львівщина

Днями завершився міжнародний промо-тур журналістів та туроператорів з Казахстану Львівською областю. Закордонні гості побачили безліч перспектив для подальшої співпраці зі Львівщиною. Про це повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської облдержадміністрації, повідомила прес-служба Львівської ОДА

"Цим промо-туром ми показали казахським журналістам та туроператорам багатий туристичний потенціал Львівщини. Програма туру дуже насичена, тому ми показали максимально багато туристичних об’єктів регіону", - зазначила спеціаліст управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Марта Охота.

Вона також повідомила, що представники Казахстану перебували на Львівщині впродовж п`яти днів. За цей період ознайомились з інфраструктурою Карпатського регіону,  оглянули інфраструктурні об`єкти Східниці, Славська та Волосянки зокрема готельно-відпочинковий комплекс "Вежа Ведмежа", лікувально-оздоровчий комплекс "Тустань", готель "ДіАнна", "Три Сини та Донька 5", відпочинковий комплекс "Захар Беркут", "Mirotel Resort & Spa", "Вілла Моцарт" та "Лелеча Оселя". Журналісти та туроператори також відвідали Золочівський, Підгорецький, Олеський та Жовківський замки. Крім того, закордонні гості першими випробували новий туристичний шлях "Стежками Івана Франка".

"Під час цього промо-туру ми отримали дуже багато інформації, і тепер будемо приймати рішення щодо можливого відкриття нового туристичного напрямку для Казахстану, - зазначив приватний підприємець, інвестор, маркетолог з Казахстану В`ячеслав Попов. - Ми вражені тим природнім багатством, інфраструктурним розвитком та високим сервісом Львівщини. Я і мої партнери готові вкладати сюди гроші і відкривати спільний бізнес. Думаю перше, що ми зробимо, це буде компанія по залученню туристів сюди на Львівщину".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ