Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Кажани" зіграють у Львові з ізраїльським "Маккабі"

Вперше до Львова приїде ізраїльський волейбольний клуб "Маккабі" з Тель-Авіва. У нашому місті волейболісти проведуть матч з львівським ВК " Барком-Кажани" - у рамках 1/32 фіналу Кубка ЄКВ, повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Суперник львівської команди у стартовому раунді престижного єврокубкового турніру визначився 22 жовтня, коли відбулися матчі другого кваліфікаційного раунду чоловічої Ліги чемпіонів. Саме тут і визначався суперник ВК "Барком-Кажани» в 1/32 фіналу Кубка ЄКВ. Ним став волейбольний клуб "Маккабі" (Тель-Авів, Ізраїль) .

Таким чином, першу гру «Барком-Кажани» проведе з «Маккабі» 22 листопада у Львові, а матч-відповідь львівська команда зіграє 28-30 листопада у Тель-Авіві.

Додамо, що Кубок Європейської конфедерації волейболу ( Кубок ЄКВ) — щорічний волейбольний турнір, що проводиться між європейськими клубами під егідою Європейської конфедерації волейболу (CEV). З сезону-2007/2008 є другим за значущістю євротрофеєм після Ліги чемпіонів. Участь у Кубку ВК "Барком-Кажани" бере вдруге.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ