Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник Львівщини відзвітував Президенту, що Львівщина подолала наслідки липневої повені

Сьогодні голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть відзвітував перед Президентом України про стан подолання наслідків повені, яка відбулася на Львівщині 23-27 липня цього року. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОДА.
За словами Миколи Кмітя, було вирішене повністю питання житла для 27 родин, які були віднесені до І категорії постраждалих, Зокрема, 13 сімей вирішили отримати кошти, 2 родинам було куплено нове житло, а ще для 12-ти було надано нові, вдвічі більші за площею квартири у колишньому комунальному готелі у м. Борислав.
Як акцентував Кміть, важливим є питання неприпустимості подібних наслідків стихійних лих в майбутньому. Зокрема, цьогоріч Львівщина для потреб облводгоспу (йдеться про антипаводкову програму) отримала 35 млн грн., а на наступний рік потрібно ще 214 млн грн. для успішного завершення цієї програми.
Особливе значення, на думку голови Львівської ОДА, має й реалізація програми «Ліси України». «Для Львівської області потрібно 30 млн. грн. на рік аби за 10 років привести лісове господарство до належного стану», – повідомив Микола Кміть.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ