Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник Львівської залізниці зустрівся з ветеранами-залізничниками

Із нагоди професійного свята, яке залізничники відзначали 4 листопада, начальник Львівської магістралі Михайло Мостовий провів урочисту зустріч із ветеранами-залізничниками. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ДТГО Львівська залізниця.

На Львівській залізниці такі зустрічі вже стали традиційними і мають надзвичайно важливе значення насамперед для колишніх працівників магістралі, адже дають змогу поспілкуватися між собою, поділитися спогадами і досвідом із молодшим поколінням. Михайло Мостовий привітав ветеранів зі святом, обговорив із ними нинішню ситуацію у залізничній галузі і наголосив, що, не зважаючи на будь-які кризи, залізниця і надалі дбатиме про своїх пенсіонерів, надаватиме їм усіляку допомогу, адже вони віддали сталевим магістралям усе своє життя і заслуговують на вдячність та увагу.

Ветерани зі свого боку подякували керівництву залізниці та Дорожньої профспілкової організації за те, що воно не залишається осторонь від їхніх проблем і дуже часто бере увесь тягар негараздів колишніх працівників на свої плечі. Михайло Мостовий запевнив колишніх залізничників у тому, що магістраль у майбутньому не тільки не згортатиме своїх соціальних програм, а й розвиватиме їх і вдосконалюватиме.

Станом на листопад 2008 року на Львівській залізниці актив пенсіонерів та ветеранів нараховує понад 40 тисяч осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ