Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівника львівської дирекції Укрпошти обиратимуть 17 листопада

Співбесіда із кандидатами на посаду регіонального директора «Укрпошти» у Львівській області відбудеться у Львові 17 листопада, а документи для участі у відкритому відборі можна подати до 4 листопада, повідомили у Центрі зв'язків з громадськістю УДППЗ "Укрпошта".

Після цього, протягом листопада-грудня відбудеться інтерв’ю з кандидатами на посади регіональних директорів та кандидатів для формування кадрового резерву ще з 11 областей, де також проводитиметься відкритий відбір.

Метою нової керівної команди Укрпошти є здійснення швидкої ринкової трансформації компанії, та перетворення Укрпошти на ефективну, прозору, сучасну технологічну компанію, яка буде надавати своїм клієнтам послуги найвищої якості та посилить свої позиції на ринку поштових, фінансових та логістичних послуг. Для цього Укрпошта здійснює пошук фахівців, що допоможуть підвищити якість та ефективність управління регіональними дирекціями компанії.

Подача документів для претендентів із Дніпра та Запоріжжя завершується 11 листопада, а співбесіду проведуть 25 та 26 листопада відповідно.

Для кандидатів із Херсонської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської, Полтавської, Харківської, Сумської, Черкаської та Вінницької областей документи для участі у відкритому відборі та кандидатів для формування кадрового резерву потрібно подати до 18 листопада. А співбесіди будуть проводитися у Херсоні, Миколаєві,Одесі, – 2-3 грудня, у Чернігові – 6 грудня, у Полтаві, Харкові, Сумах – 9-10 грудня, у Черкасах – 15 грудня та у Вінниці – 20 грудня.

Відкриті відбори в інших регіонах відбудуться на початку 2017 року про що буде оголошено додатково.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ